KulturUngdoms Filmdag 2018 and CHAVOSHI screening

Director note 3 february 2018:

”Först och främst jag ska tacka alla som kommit. Ca två år gick från dagen som jag kom till Sverige och idag känner jag mig accepterar i den nya landet med öppna armar. De som känner mig nära vet redan att jag använder mina tider på bästa sättet och det känns faktiskt underbart när man fick resultatet.

Idag hade jag fantastisk afton med KulturUngdoms Filmdag i Frilagret och fick bra inspirationer från de andra regissörer också .Min film ”#Chavoshi” visade under kvällen och jag är riktig tacksam att var en del av KulturUngdom Filmdag 2018.

Det är dags att fokusera på mitt nästa filmprojekt under 2018 och går vidare genom mitt konstnärligt liv.”

#Kulturungdomfilmdag #Kulturungdom i samarbete med #giff #kortfilm #Chavoshi

 

Link:

https://www.noww.se/p/kulturungdoms-filmdag-qPBHe