“Rundgång” valdes av inshortfilmfest 2018

Ett underbart nyheter! 🧐 Filmen som jag regisserad och skriven “Rundgång” valdes officiellt att skärmen på Inshort Film Festival 2018! “Rundgång” valdes av @inshortfilmfest och kommer att visas på Nigeria och Tyskland! Awesome … En stor tack till alla som litade på mig i det här galna projektet från första dagen till det sista dag … Du vet väl vem du är! 🌹 Tack till alla som stödde mig på denna resa…Jag kommer snart tillbaka med mer information angående festivalen och visning. Just nu säger ekonomin och siffrorna på bankkontoret att jag kan sit i hemma och titta på festivalen online men vi får se! Kul ändå!

Markus Andersson
Ulrika Björk
Linn Strömqvist
Fatemeh Zare
Caisa Muñoz Köhlin
Sophia Johansson
Mehrdad Ka
Mitra Alamshahi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.