Intervju med Sveriges Radio P4 Göteborg

Nu kan ni lyssna på min intervju med #Sveriges #Radio #P4. 🔊📻

Ps: 👋Det är ungefär 3,5 år jag bor i sverige. Alla dessa dagar arbetade jag hård med en #motivation för att vara en bättre person för mig själv, min sambo och det samhälle jag bor i. Jag har startat mitt #företag ANDROBMEDIA AB i början av 2019 med tänka att hjälpa andra företag att #marknadsföra sig #digital och #hållbart i sociala medier i form av rörligt material. Det var en #idé som jag hade i några år men den rätta tiden var nu, förmodligen.⌛️

Under entreprenörskapsprocessen märkte jag att det är många utmaningar som jag måste möta i mitt dagliga liv som ett entreprenör. Då startade vi en #vlogg med namnen Entreprenörsresan. I den #vlogg har vi mycket att erbjuda, så gör mig glad och prenumerera på vår kanal i YouTube.❤️🤗

Det var aldrig möjligt att få mina drömmar att bli verklighet utan människor som verkligen är redo för någon form av hjälp, de som gör dig till en bättre person och vill pusha dig vidare. Jag vill tacka One Stop Future Shop, Samira Savarani, Ali Tabrizi, Maud Hartelius, Daniela Ölmunger, Dahir Khalid, Majid Fard och bästa Jennie Olsson samt min bästa ”Partner in crime!” Farrokh Tavakoli Banizi.🌹🤝

#androbmedia #androbmediaentreprenörsresan #entreprenör

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=7261106

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.